Why so serious?

Jij wil toch gewoon lachen, leren en hele toffe projecten doen? Dat hoopten wij al.

Bij TRIBE werk je met een team van technisch toptalent. Wij zijn service specialisten. Eigenwijs en dapper, no-nonsense en allen met een goed gevoel voor humor. Gelukkig maar, want een groot deel van jouw week besteedt je met ons. Je zou ons jouw gekozen familie kunnen noemen; precies waar TRIBE voor staat. 

Geen vreselijke bazen hier of een benauwde bedrijfscultuur. Gewoon een open werkomgeving waar jij kunt groeien en bloeien. TRIBE kent een open bedrijfscultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan, waar ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.

TRIBE ALS WERKGEVER

Zijn onze collega’s de Tony Starks van Nederland, dan kan je TRIBE het best beschrijven als JARVIS. Als werkgever vinden wij het belangrijk om onze collega’s te faciliteren; zowel binnen het werk als privé. Een mooi bedrijf opbouwen doen we tenslotte met elkaar. Wij gaan wij graag langdurige en hechte samenwerkingen aan, laten je niet in de steek en de deuren staan altijd open voor jouw ideeën en feedback.

Jouw collega’s zijn kundige professionals die jou waarderen voor wie je bent en je waar nodig zullen helpen en ondersteunen. Een groep mensen die als familie voelen, een gedeelde interesse hebben en waar persoonlijkheid, groei, ontwikkeling en natuurlijk leiderschap centraal staan én ego buitenspel staat. Op ons kun jij bouwen. Altijd.

Join the Tribe!

The TRIBE. It’s what we call ourselves. Sorta like a team. Earth’s Mightiest Heroes type thing.

Why Join us?

Omdat je deel wilt uitmaken van een inspirerend, skilled en hilarisch team van engineering superheroes. Voor het geval dat nog niet genoeg is, zijn hier enkele redenen waarom anderen zich bij ons hebben aangesloten:

Balanced Life

We werken om te leven, we leven niet om te werken. Daarom bieden wij een open vakantie polis aan. Zolang je belooft om terug te komen.

Money Talks

Ieder jaar doen wij iets voor een goed doel. Jij bepaald wat en waar.

Happines Mentor

Advies, een luisterend oor of een zetje in de goede richting nodig? Dan kan jij iedere maand gebruik maken van jouw persoonlijke happiness mentor!

Sneaker Budget

Een superheld loopt nooit naast zijn schoenen, daarom krijg jij van ons een sneaker budget.

Open Doors

Geen benauwde bedrijfscultuur. Geen vreselijke bazen. Gewoon een open werkomgeving waar je kunt groeien en bloeien.

In Business

Jij krijgt een persoonlijk aandeel in Tribe. Wij groeien, dan jij ook (€€).

Unlimited Fun

Lachen, gamen, uitjes, F1 kijken, Tribe swag én genoeg tijd om ook ‘offline’ te kunnen zijn.

Do Good

Wij helpen onze klanten om technologie ten volle te benutten en tegelijkertijd de planeet te verbeteren.

TRIBE.

We zijn een bedrijf met een groot hart en nog grotere ambities. Let’s put a dent in the Universe and change it! Wij moedigen iedereen aan om open te staan voor anderen en gewoon lekker ‘geeky’ te blijven. Dit betekent ook dat wij toegewijd zijn om van TRIBE een divers en uitdagende werkplek te maken. Een plek waar Rocket Raccoon jou een mail zou kunnen sturen. Een plek waar je van fouten kunt leren. Een plek waar jij met volle teugen van het werk kunt genieten.

We willen je welkom heten om ons TRIBE team te komen versterken, ongeacht je achtergrond, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, leeftijd of andere ervaringen. We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Een cultuur waarin ruimte is voor initiatieven en ideeën en waarin iedereen even belangrijk is. Of je nu een week, een maand of tien jaar bij ons werkt. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We houden van actie. Altijd en overal.