TRIBE. INSPIRED BY THE FEAR OF BEING AVERAGE

Wanna move forward?

Wij zijn TRIBE. Service engineers, maar beter. Onze gespecialiseerde collega’s werken wereldwijd voor toonaangevende opdrachtgevers aan het technisch onderhoud, de revisie en de inbedrijfstelling van machines, productielijnen en (elektro)technische installaties. Techniek is onze passie, daarom krijg jij van ons goed advies gecombineerd met de keiharde inzet van onze collega’s. 

 

Wij gaan graag langdurige samenwerkingen aan en vinden het belangrijk om jouw taal te spreken, te weten wat voor jou belangrijk is en om onze actuele kennis, kunde en inzichten te delen. Met jou. Of je afdeling. Zelfs met die ene manager die het altijd beter weet. Zolang het maar bijdraagt aan jouw doelen en aan de strategie van je bedrijf. Klaar voor?

WAAROM WERK JE SAMEN MET TRIBE?

Omdat goed werkende technische installaties en machines de basis zijn van het succes van jouw bedrijf, maar je hier niet dagelijks mee bezig kunt zijn. Jij wilt ontzorgt worden en je kunnen richten op jouw business en het blij maken van jouw klanten. Logisch. Wij zijn een betrokken en vastberaden partner, die meer levert dan jij vraagt en die niet van opgeven weet. Een team van technisch toptalent dat jouw succes haar focus maakt. Inbedrijfstelling, reparatie, installatie, beheer en onderhoud. Periodiek, predictive en wanneer de nood het hoogst is. We can do this all day!

Laat ons je meer vertellen

Bekijk onze Tribe

Bekijk onze TRIBE voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie jouw technisch probleem komt oplossen én wie onze te gekke uitjes plant.

Kevin curre

Engineer

Kills 3 birds with one stone
Mail
Tim Linnartz

Engineer

Predicts the future afterwards
Mail
JurriEn franken

Directeur

Cooks 1 minute rice in 59 seconds
Mail
Hessel Vermeer

Engineer

Proves Wikipedia wrong. Almost everytime.
Mail
Maris van der kemp

Marketing Guru

Can change the status quo
Mail
jeroen wilemsen

engineer

Makes food and beer disappear
Mail
Jolein geurtsink

Visuals lady

Reads her own mind
Mail
joep en anouk

Happiness Brainiacs

Get out of bed before the rooster does
Mail
ilse hofman

engineer

Turns pizza into code
Mail
Beer

Master of cuddles

Can forget what he’s doing while doing it