Engineering the future. Together.

De Tony Starks van Nederland, dat is wie wij zijn. Technisch toptalent die skilled en eigenwijs genoeg is om oplossingen te vinden voor technische uitdagingen. Techniek is onze passie, met in het bijzonder PLC techniek, Industriële Automatisering, Besturingstechniek en Elektrotechniek. We worden iedere ochtend wakker, doen ons harnas aan en zorgen voor baanbrekende resultaten. Niet lullen, maar poetsen. De mouwen altijd opgestroopt. Vastberaden, persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Iedere dag weer. Dat is TRIBE.

WHATEVER IT TAKES

Techniek dient jouw organisatie. Sterker nog; je bent er van afhankelijk. Geen probleem natuurlijk, maar dan wil je kunnen vertrouwen op een partner die jouw succes haar focus maakt. Iemand die dezelfde taal spreekt, jouw belang voorop stelt en actuele kennis, kunde en inzichten met je deelt.

Laat TRIBE je helpen met het beheren, repareren, servicen en onderhouden van jouw technische installaties en machines. We gaan tot het uiterste, laten je niet in de steek en lopen altijd net een stap harder dan de rest. Wij durven ‘nee’ te zeggen. En, in alles wat wij doen volgen en dragen wij onze bedrijfswaarden uit: oplossingsgerichtheid, resultaatgerichtheid, ondernemerschap, passie voor techniek én mens. Dit doen we vastberaden, persoonlijk, kundig en altijd met een glimlach. Whatever it takes.

OVER BONGO,
ONZE GORILLA

Je hebt hem waarschijnlijk wel gezien. Bongo, de gorilla op de website en in ons logo. Hét boegbeeld van TRIBE. En waarom? Omdat het DNA van gorilla’s voor 98,3% hetzelfde is als bij mensen, maar toch net anders. Zo is ook onze TRIBE. Voor 98,3% hetzelfde als andere engineers, maar toch allemaal net weer een beetje anders. Sneller, slimmer, assertiever en kundiger.

Onze TRIBE bestaat uit een groep kundige mensen. Mensen die jou waarderen voor wie je bent. Die loyaal aan je zijn en waar jij op kunt bouwen. Een groep mensen die als familie voelen, een gedeelde interesse hebben en waar persoonlijkheid, groei, ontwikkeling en natuurlijk leiderschap centraal staan én ego buitenspel staat. Onze kenmerken? Leiderschap, krachtig, vriendelijk, sociaal, communicatief, beschermend en intuïtief. Herkenbaar? Join our TRIBE!

Bekijk onze Tribers

Bekijk onze Tribers voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie jouw technisch probleem komt oplossen én wie onze te gekke uitjes plant.

Kevin curre

Engineer

Kills 3 birds with one stone
Mail
Tim Linnartz

Engineer

Predicts the future afterwards
Mail
JurriEn franken

Directeur

Cooks 1 minute rice in 59 seconds
Mail
Ahn Pham

Engineer

Solves puzzles for breakfast!
Mail
Maris van der kemp

Marketing Guru

Can change the status quo
Mail
jeroen wilemsen

engineer

Makes food and beer disappear
Mail
Jolein geurtsink

Visuals lady

Reads her own mind
Mail
joep en anouk

Happiness Brainiacs

Get out of bed before the rooster does
Mail
ilse hofman

engineer

Turns pizza into code
Mail
Beer

Master of cuddles

Can forget what he’s doing while doing it